TOPlist


Bramborák v troubě

  • Uživatelský recept
  • Autor: ditab
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)600
Vejce celá průměr110
Mouka pšeničná bílá80

Energetická hodnota celkem: 3779 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 166 SAFA (g): 4 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 630 kJ

Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 27.7 SAFA (g): 0.7 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Umícháme klasické bramborákové těsto a místo smažení na pečícím papíře na plech rozetřeme placky

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma