- Autor: ditab
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 600 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná bílá | 80 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 3779 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 166,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 630 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Umícháme klasické bramborákové těsto a místo smažení na pečícím papíře na plech rozetřeme placky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.