- Autor: cimbelin
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 240 |
Bílek | 140 |
Bryndza 50% | 125 |
Energetická hodnota celkem: 2072 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Potřebujeme 4 vaječné bílky, 125 g bryndzy, 2 rajčata nebo salátovou okurku. Bílky usmažíme na teflonové pánvi bez tuku. Odstavíme a vmícháme bryndzu. Podáváme s nakrájenými rajčaty nebo slátovou okurkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.