TOPlist
Sledujte nás:

Pohanka s mletým masem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, zelená petrželka

Energetická hodnota celkem: 9848 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 98, Sacharidy (g): 257, SAFA (g): 44, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 50, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1641 kJ

Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 42.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Pohanku uvařit. Houby namočit, orestovat s cibulkou a masem. Dochutit solí a pepřem a česnekem podle chuti. Do pekáčku polovinu pohanky, na to směs, na to zase pohanku. Do smetany vmíchat vejce, zalít pohanku a zapéct. Podávat se zeleninovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři