- Autor: JJaJa
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špek | 20 |
Králičí průměr | 400 |
Cibule | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,masox
Energetická hodnota celkem: 4160 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2080 kJ
Bílkoviny (g): 43.5, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
králičí stehna osolíme počesnekujeme,opečeme na zpenněné cibulce na slanině.Dusíme do měkka,zahustíme moukou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.