- Autor: pecherova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Masox (hotový výrobek) | 10 |
Zelí bílé kysané | 750 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Koření průměr | 10 |
Vepřová plec | 500 |
Cibule | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5436 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 906 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.