TOPlist


Cizrnový chlebíček s banány

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sanyz
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna sterilovaná250
Mandle50
Brusinky sušené proslazené50
Vločky ovesné200
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)100
Vejce celá průměr55
Hollandia Jogurt bílý krémový 140
Smetana zakysaná 12%100
Banány180
Kypřící prášek do pečiva12

Energetická hodnota celkem: 8525 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 271 SAFA (g): 23 Cukry (g): 97 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 533 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 16.9 SAFA (g): 1.4 Cukry (g): 6.1 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

stévie

Postup přípravy

Cizrnu scedíme, propláchneme a necháme okapat,banány nakrájíme na kousky, pak dáme obojí do mixéru,přidáme vejce,mléko a rozmixujeme. Vmícháme jogurt a zakysanou smetanu, ovesné vločky ( nejlépe instantní nebo je rozmixujte) a prášek do pečiva a brusinky a mandle, těsto osladíme stévií. Nalejeme do formy vyložené pečicím papírem ( !!!! příště budu péct na plechu, bude líp propečený !!!!!! ) pečeme asi 20 minut ve vyhřáté troubě na 180 stupňů.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma