- Autor: zdenalan
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 2 |
| Slunečnicová semínka | 20 |
| Sezamová semínka | 10 |
| Parmezán 25% | 50 |
| Strouhanka | 50 |
| Mouka pšeničná hladká | 9 |
| Vločky ovesné | 36 |
| Česnek | 8 |
| Cibule | 56 |
| Celer bulva | 385 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, oregáno.
Energetická hodnota celkem: 3864 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 114,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 773 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Nastrouhat celer, opečeme slaninu a cibulku, vše promíchat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






