TOPlist


Ostré rybí filé

  • Uživatelský recept
  • Autor: kursovam
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)200
Paprika bílá120
Petržel - nať30
Hořčice plnotučná průměr20
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 1246 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 2 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 4


Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano

Postup přípravy

Rybí filé necháme částečně rozmrazit a osolíme. V misce smícháme drobně nakrájený paprikový lusk, přidáme petrželovou nať, 1 menší lžíci hořčice, oregano, pepř mletý a olivový olej. Vše nakupíme na filé a posypeme strouhankou. Dáme do remosky upéci. Příloha: vařené brambory

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma