- Autor: vlmar
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 450 |
Vepřové mleté průměr | 350 |
Vejce celá průměr | 110 |
Paprika bílá | 400 |
Houska bílá | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 11898 kJ
Bílkoviny (g): 175,
Tuky (g): 183,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 74,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1190 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 11.1, SAFA (g): 7.4, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.