- Autor: kolins
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Vejce celá průměr | 300 |
Sádlo vepřové škvařené | 70 |
Špekáčky | 200 |
Luncheon meat vepřový | 400 |
Cibule | 80 |
Energetická hodnota celkem: 19537 kJ
Bílkoviny (g): 184,
Tuky (g): 261,
Sacharidy (g): 397,
SAFA (g): 110,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 3907 kJ
Bílkoviny (g): 36.8, Tuky (g): 52.2, Sacharidy (g): 79.4, SAFA (g): 22, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 3.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.