TOPlist


brownies

  • Uživatelský recept
  • Autor: ojikova
  • Porce: 16.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čokoláda hořká 50 % průměr350
Hera250
Vejce celá průměr165
Cukr hnědý (řepný, třtinový)220
Mouka žitná celozrnná85

Energetická hodnota celkem: 20295 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 302, Sacharidy (g): 464 SAFA (g): 155 Cukry (g): 403 Vláknina (g): 41 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1268 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 18.9, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 9.7 Cukry (g): 25.2 Vláknina (g): 2.6 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

3 velká vejce nebo 4 malá půl lžičky prášku do pečiva

Postup přípravy

Čokoládu nalámeme na kousky a rozpustíme spolu s máslem. Vejce vyšleháme s cukrem do světlé husté hmoty.Tuto hmotu vmícháme do čokolády. Prosijeme mouku s práškem do pečiva a jemně vmícháme. Pečeme v menším pekáčku (22x30) cca 30 minut(160 stupňů elektrická, 140 horkovzdušná).Povrch musí být pevný na dotek, mírně lesklý, ale suchý.I kdyby se Vám to zdálo nedopečené, nenechávejte déle v troubě, nechejte dokonale vychladnout.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma