TOPlist


Brownies (Apetit 05/2005)

  • Uživatelský recept
  • Autor: amacata
  • Porce: 32.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo čerstvé180
Figaro čokoláda na vaření200
Mouka pšeničná hladká80
Kakao Holandské (v suchém stavu)40
Čokoláda mléčná průměr100
Vejce celá průměr165
Cukr bílý (řepný, třtinový)150

Energetická hodnota celkem: 17442 kJ

Bílkoviny (g): 55, Tuky (g): 257, Sacharidy (g): 397 SAFA (g): 161 Cukry (g): 326 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ

Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 12.4 SAFA (g): 5 Cukry (g): 10.2 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Máslo + čokoláda hořká rozpustit. Smíchat kakao + mouku. Našlehat vejce s cukrem. Přimíchat prochladlou čokoládu a opatrně promíchat. Prosát na to kakao + mouku a opatrně promíchat. Vmíchat nasekanou mléčnou čokoládu. horkovzdušná 160°C/25 min. Čtveratý menší pekáček. (Původní množství cukru: 270 g. Hořké čokolády 180 g.)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma