- Autor: Sarinek
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 143 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Žampiony | 69 |
Pór | 72 |
Sůl | 2 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1421 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 711 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na řepkovém oleji/ tuku orestujeme porek a žampiony, také kotletky, dosolíme, podáváme
Komentáře je možné psát až po přihlášení.