- Autor: alkoholicka
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králík divoký průměr | 300 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hlíva ústřičná | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,bylinky.
Energetická hodnota celkem: 2096 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1048 kJ
Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 3, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Králičí maso osolíme opepříme. Můžeme použít i bylinky. Pokladema na maso šunku event. i sýr eidam 20% , na to dáme osmažené houby s vejci a zarolujeme. Pečeme .Podáváme s bramborem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.