TOPlist


Velikonoční nádivka

  • Uživatelský recept
  • Autor: ilona
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Houska vícezrnná220
Vejce celá průměr220
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)100
Uzená kýta240
Špenát200
Cibule50
Pór100
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr 40

Energetická hodnota celkem: 6239 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 128 SAFA (g): 24 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1040 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 10.2, Sacharidy (g): 21.3 SAFA (g): 4 Cukry (g): 4.2 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl,pepř,čili,mušk.oříšek,petrželka

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma