TOPlist


Velikonoční hlavička

  • Uživatelský recept
  • Autor: s.pes
  • Porce: 24.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rohlík tukový průměr215
Vločky ovesné83
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)200
Vejce celá průměr275
Tofu uzené220
Šunka krůtí průměr220
Eidam 45%200
Špenát270
Cibule70
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 11537 kJ

Bílkoviny (g): 205, Tuky (g): 117, Sacharidy (g): 217 SAFA (g): 53 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 14

Energetická hodnota na 1 porci: 481 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.6


Dochucovadla:

sůl, pepř,

Postup přípravy

rohlíky, sýr, tofu a šunku nakrájet na kostky, čerstvý špenát, cobuli a česnek nasekat na drobno (výborné je nahradit část špenátu medvědím česnekem), přidat vločky, vše promíchat. 6loutky prošlehat s mlékem a v míchat do směsi, nakonec jemně vmíchat vyšlehané bílky. péct v hlubším plechu nebo pekáčku cca 1h.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma