TOPlist


Čínská vepřová játra

  • Uživatelský recept
  • Autor: mirosgross
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra vepřová1000
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)25
Cibule150
Farmářská slanina Karlova koruna100
Čínská zelenina ANO350
Mouka pšeničná hladká10

Energetická hodnota celkem: 8653 kJ

Bílkoviny (g): 230, Tuky (g): 94, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 21 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1731 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 11.8 SAFA (g): 4.2 Cukry (g): 4.4 Vláknina (g): 2.6 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl, pepř, sójová omáčka

Postup přípravy

Orestujeme postupně pokrájenou cibulku, slaninu a játra. Po změknutí přidáme zeleninu a krátce společně orestujeme. Přidáme bujón, lehce zahustíme a dochutíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma