- Autor: Janka53
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Jehněčí libové | 600 |
Brambory zimní | 100 |
Cibule | 300 |
Dochucovadla:
sůl, gulášové koření, mletá paprika, majoránka.
Energetická hodnota celkem: 5548 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1387 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli restujeme do hněda na tuku.Přidáme maso a dál restujeme. Pak osolíme, dáme koření, podlijeme vroucí vodou a dusíme. Pak zahustíme nastrouhanou bramborou. Přidáme majoránku a můžeme ještě dokořenit a dosolit.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.