TOPlist
Sledujte nás:

Jehněčí guláš

Zpět
  • Autor: Janka53
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, gulášové koření, mletá paprika, majoránka.

Energetická hodnota celkem: 5548 kJ

Bílkoviny (g): 119, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 24, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1387 kJ

Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli restujeme do hněda na tuku.Přidáme maso a dál restujeme. Pak osolíme, dáme koření, podlijeme vroucí vodou a dusíme. Pak zahustíme nastrouhanou bramborou. Přidáme majoránku a můžeme ještě dokořenit a dosolit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři