TOPlist


Bulgur s krutim masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanka 88
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže620
Bulgur (v suchém stavu)310
Celer řapíkatý150
Žampiony120
Pór150

Energetická hodnota celkem: 7770 kJ

Bílkoviny (g): 188, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 256 SAFA (g): 4 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 64 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1554 kJ

Bílkoviny (g): 37.6, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 51.2 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 4.4 Vláknina (g): 12.8 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sul , adzika

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma