- Autor: MartaV
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 1000 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 200 |
Vejce celá průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 14995 kJ
Bílkoviny (g): 204,
Tuky (g): 225,
Sacharidy (g): 166,
SAFA (g): 100,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2499 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 37.5, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 16.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.