- Autor: lisanda
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 500 |
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Rajčatové pyré | 250 |
Dochucovadla:
sůl, provens. koření
Energetická hodnota celkem: 7077 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1769 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 33.8, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 12.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Opect cibuli, přidat mleté maso, provens. koření, rajčatová pasata, 2 lžičky cukru
Komentáře je možné psát až po přihlášení.