- Autor: Martin-K
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzená plec | 246 |
Sádlo vepřové škvařené | 44 |
Vejce celá průměr | 100 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 391 |
Energetická hodnota celkem: 9193 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 283,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2298 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 70.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.