- Autor: jr152
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 20 |
Vepřová kýta | 300 |
Lečo zeleninové sterilované | 400 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 240 |
Energetická hodnota celkem: 6062 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 230,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1516 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 57.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.