TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kelový prívarok

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, mletá paprika, mletá rasca, jablkové pyré

Energetická hodnota celkem: 3147 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 134, SAFA (g): 10, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 525 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuľku orestujeme na kokosovom oleji, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak a stopkatý celer. Necháme zosklovatieť, pridáme lyžičku mletej rasce, a mletej sladkej papriky. Necháme chvíľu orestovať na oleji, aby si korenie pustlo arómu. Pridáme na pásiky nakrájaný kl a 300g na kocky nakrájaných zemiakov. Zalejeme 300ml vody a pod pokrievkou dusíme do mäkka. Zahustíme 200g varených zemiakov rozmixovaných do hladka. Duchutíme lyžicou jablkového pyré, soľou a korením podľa chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři