TOPlist


Pstruh se zeleninou a olomouckým tvarůžkem

  • Uživatelský recept
  • Autor: abyne
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh100
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle)170
Olomoucké tvarůžky 1%50

Energetická hodnota celkem: 1030 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 2 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Pstruha upečeme na pečícím papíře, okořeníme podle chuti. Poté vykostíme. Na páře uděláme zeleninu a poté ji chvilku zapečeme s nakrájeným tvarůžkem (2 kolečka).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma