TOPlist
Sledujte nás:

vepřové na kmíně

Zpět
  • Autor: tapeta
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, kmín, sůl, podravka, bujon

Energetická hodnota celkem: 5014 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 21, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1003 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 12.4, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

cibuli osmahnout na oleji, přidat na kousky maso, pepř, kmín, sůl, zalít vodou, přidat bujón. Zahustit moukou rozmíchanou ve vodě.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři