- Autor: tapeta
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová kýta | 600 |
| Cibule | 120 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 30 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 700 |
Dochucovadla:
pepř, kmín, sůl, podravka, bujon
Energetická hodnota celkem: 5014 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1003 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 12.4, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
cibuli osmahnout na oleji, přidat na kousky maso, pepř, kmín, sůl, zalít vodou, přidat bujón. Zahustit moukou rozmíchanou ve vodě.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






