- Autor: kotalovae
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřový bůček | 490 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 190 |
Vejce celá průměr | 55 |
Strouhanka | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Energetická hodnota celkem: 14928 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 296,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 137,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2488 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 49.3, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 22.8, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.