TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazole

Zpět
  • Autor: yfca5
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4269 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 144 SAFA (g): 4 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 37 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1067 kJ

Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 9.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a za stálého míchání osmažíme dozlatova. Podlijeme vývarem z fazolí, v kterém jsme rozmíchali masox, přidáme rajský protlak nebo kečup, utřený česnek, pepř, sůl a společně povaříme. Vzniklou, ne příliš hustou omáčku podle chuti okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole a necháme přejít varem. Jednotlivé porce sypeme najemno nasekanou petrželkou. Podáváme s bílým chlebem.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři