- Autor: hrotreklova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 50 |
Paprika bílá | 50 |
Paprika červená | 50 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 400 |
Hovězí mleté průměr | 500 |
Dochucovadla:
sůl. pepř, chilli,
Energetická hodnota celkem: 7020 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1404 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 16.2, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.