- Autor: mirducha
- Doba přípravy (min.): 150
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 959 |
Sádlo vepřové škvařené | 42 |
Cibule | 215 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Houby sušené průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 11325 kJ
Bílkoviny (g): 176,
Tuky (g): 206,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 91,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2265 kJ
Bílkoviny (g): 35.2, Tuky (g): 41.2, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 18.2, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
na cibuli podusíme hovězí krk a houby, zalijeme vodou. Po 2 hodinách přidáme trochu hořčice a zaprášíme polohr. moukou, povaříme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.