- Autor: Veronika r
- Porce: 0.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 350 |
Kuřecí stehno bez kůže | 50 |
Vejce celá průměr | 40 |
Koření průměr | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1299 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1299 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.