- Autor: martik79
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bramborové knedlíky v prášku (v suchém stavu) | 340 |
Vejce celá průměr | 55 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 350 |
Vepřová plec | 250 |
Cibule | 50 |
Česnek | 10 |
Špenát krájený mražený | 400 |
Cottage Cheese bílý (Meggle) | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek
Energetická hodnota celkem: 9613 kJ
Bílkoviny (g): 142,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 283,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1923 kJ
Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 56.6, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 1.6
Postup přípravy
Orestuji vepřové maso na cibuli a česneku, přidám sekaný špenát a dusím. Uvařím bramorové noky z bramborového těsta. Smíchám noky a osolenou a opepřenou špenátovou směs a smíchám s 2 sýry cottage.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.