- Autor: korit
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 750 |
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 700 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Fazole mungo (v suchém stavu) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5375 kJ
Bílkoviny (g): 216,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 768 kJ
Bílkoviny (g): 30.9, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.