- Autor: faltinova
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře s kůží průměr | 500 |
mleté vepřové maso | 500 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika, kečup, hořčice
Energetická hodnota celkem: 8856 kJ
Bílkoviny (g): 198,
Tuky (g): 141,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 886 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 14.1, Sacharidy (g): 1.1, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.