TOPlist


Rybízový dort

  • Uživatelský recept
  • Autor: Terinana
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rybíz červený200
Cukr bílý (řepný, třtinový)15
Smetana zakysaná 15%760
Piškoty tradiční120

Energetická hodnota celkem: 7726 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 120, Sacharidy (g): 155 SAFA (g): 78 Cukry (g): 91 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 644 kJ

Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 12.9 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 7.6 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Rozložíme do formy piškoty, dáme vrstvu zakysané smeta smíchanou s cukrem a rozložíme rybíz. Poté uděláme celý proces znovu. Celý dezert musí ztuhnout zhruba 4 hodiny.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma