- Autor: roryska
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 380 |
Vejce celá průměr | 55 |
Solamyl bramborový škrob | 15 |
Olej olivový | 14 |
Cibule | 90 |
Energetická hodnota celkem: 3587 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1794 kJ
Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.