TOPlist


okurkový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: tresnickova
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 7

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda, minerální vody bez příchutě500
Ocet7
Cukr bílý (řepný, třtinový)39

Energetická hodnota celkem: 640 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 0 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 213 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 12.7 SAFA (g): 0 Cukry (g): 12.7 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,cukr

Postup přípravy

oloupeme okurku,nastrouháme do mísy,do pulitru nalejeme vodu pridáme ocet, cukr a osolime okurku , necháme rozpustit cukr a nalijeme lák na okurky

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma