- Autor: petulin25
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Solamyl bramborový škrob | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 6 |
Vejce celá průměr | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2797 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 699 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.