TOPlist


File s pórkem a rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: PKosu
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)300
Pór100
Rajčata 180
Cibule90
Brambory vařené200

Energetická hodnota celkem: 2195 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 1 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1098 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 30.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

kari, koření na ryby.

Postup přípravy

Zpěníme cibuli na olivovém oleji. Pak osmahneme file z obou stran. Vyndáme na talíř. Přidáme do pánve nakrájený pórek a rajčata a trošičku kari. Podlijeme horkou vodou a necháme zhoustnout. Podáváme s bramborem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma