- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Švestky | 300 |
Mouka pšeničná polohrubá | 120 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Vejce celá průměr | 55 |
Podmáslí kysané 0,5 % tuku | 200 |
Dochucovadla:
vanilka, prdopeč,sůl
Energetická hodnota celkem: 6037 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 203,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 103,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 302 kJ
Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 10.2, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Smícháme sypké a tekuté přísady, vlijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe ovocem, upečeme do růžova
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.