TOPlist


mexický salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: Edita1
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu200
Cibule100
Rajčata 300
Citronová šťáva30
Olej olivový20

Energetická hodnota celkem: 2025 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 3 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma