- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej olivový | 30 |
| Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 299 |
| Kečup | 50 |
| Rajčata | 291 |
| Pór | 38 |
| Paprika červená | 142 |
| Cibulka jarní | 56 |
| Žampiony | 96 |
| Hovězí mleté průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 10969 kJ
Bílkoviny (g): 138,
Tuky (g): 121,
Sacharidy (g): 243,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1567 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 34.7, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






