- Autor: KrejcikovaGabriela
 - Doba přípravy (min.): 80
 - Uživatelský recept
 - Porce: 7.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olej olivový | 30 | 
| Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 299 | 
| Kečup | 50 | 
| Rajčata | 291 | 
| Pór | 38 | 
| Paprika červená | 142 | 
| Cibulka jarní | 56 | 
| Žampiony | 96 | 
| Hovězí mleté průměr | 500 | 
Energetická hodnota celkem: 10969 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 138, 
                                                        Tuky (g): 121, 
                                                        Sacharidy (g): 243,
                                                        SAFA (g): 55,
                                                        Cukry (g): 34,
                                                        Vláknina (g): 28,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1567 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 34.7, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






