- Autor: etrilles
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 600 |
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
povidla | 150 |
Zelí bílé kysané | 300 |
Energetická hodnota celkem: 8888 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 354,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1111 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 44.3, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
brambory uvařit ve slupce, oloupat,studené nastrouhat,osolit,, s moukou vytvořit vláčné těsto, rozdělit na stejné dílky, válet 1.5 mm vysoké placky,péci na suché teflonové pánvi,¨mastit sádlem, podávat s povidly nebo se zelím
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.