TOPlist


svíčková na smetaně

  • Uživatelský recept
  • Autor: jana.gregarova
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana ke šlehání 33%100
Máslo čerstvé20
Špek80
Petržel - kořen200
Celer bulva200
Mrkev600
Cibule80
Hovězí maso zadní průměr500

Energetická hodnota celkem: 9476 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 147, Sacharidy (g): 109 SAFA (g): 77 Cukry (g): 67 Vláknina (g): 28 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1895 kJ

Bílkoviny (g): 23.6, Tuky (g): 29.4, Sacharidy (g): 21.8 SAFA (g): 15.4 Cukry (g): 13.4 Vláknina (g): 5.6 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl,pepř, nové koření, tymián,bobkový list

Postup přípravy

maso osolíme,opepříme, dáme do tlakového hrnce, zasypeme na kostičky nakrájenou zeleninou, špekem a poklademe plátky másla. Přidáme nové koření, bobkový list, tymián. Necháme přes noc odpočinout. Zalijeme cca 750ml vody a vaříme v tlakovém hrnci asi hodinu. Poté vyjmeme bobkový list, nové koření a maso. Zeleninu rozmixujeme, zjemníme smetanou, maso nakrálíme na plátky a vrátíme zpět do omáčky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma