- Autor: jana.gregarova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 5.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 10 |
Kečup | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Hovězí maso zadní průměr | 250 |
Cibule | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Sójové kostky, nudličky, plátky, granulát (Bona Vita) | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, červená paprika, kmín,majoránka
Energetická hodnota celkem: 4610 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 922 kJ
Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 16.4, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Kostky připravíme podle návodu výše. Na rostlinném tuku zpěníme na jemno nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme. Zaprášíme troškou hladké mouky, zamícháme, přidáme sladkou a pálivou papriku, kečup a připravené sójové kostky, protlačený česnek, koření a kmín. Vše zalijeme teplým vývarem a za občasného míchání dusíme. Před dokončením osolíme. Doporučujeme podávat se Špeclemi
Komentáře je možné psát až po přihlášení.