TOPlist


hamburger

  • Uživatelský recept
  • Autor: ozzy.kratky
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr750
dijonská hořčice15
Worcester6

Energetická hodnota celkem: 4253 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 17 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 608 kJ

Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 0.3 SAFA (g): 2.4 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

zelený pepř 20g,tymián čerstvý 20g,mořská sůl,čerstvě namletý pepř

Postup přípravy

. Ve velké míse smíchejte ingredience na burgery a vše dobře promíchejte. 2. Ze směsi vytvořte 7 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice. 3. Připravte gril na přímé grilování. Burgery grilujte 
3-5 minut z každé strany. 4. Housky rozkrojte a dejte na gril. Bude jim stačit půl až jedna minuta. 5. Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj burger, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma