- Autor: Jana.zakovaa
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 28 |
Paprika bílá | 454 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mleté maso míchané průměr | 500 |
Rajský protlak | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 30 |
Dochucovadla:
Sůl, nové koření mleté,pepř,paprika ml.,mjoránka
Energetická hodnota celkem: 10965 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 210,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 94,
Cukry (g): 78,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1566 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 15.4, SAFA (g): 13.4, Cukry (g): 11.1, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.