- Autor: capat
- Doba přípravy (min.): 150
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 383 |
Paprika červená | 516 |
Cibule | 560 |
Česnek | 19 |
Krůtí prsa bez kůže | 500 |
Vepřová panenka libová | 480 |
Olej olivový | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, mletá paprika, kmín, majoránka
Energetická hodnota celkem: 7256 kJ
Bílkoviny (g): 226,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1209 kJ
Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli na kostičky necháme v hrnci na oleji zesklovatět. Přidáme pokrájené hovězí maso na kostky a osmahneme. Zasypeme červenou paprikou, aby maso chytilo barvu. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, pokrájená rajčata. Lehce podlijeme horkou vodou a dusíme. Zhruba po 1,5hodině přidáme na drobno pokrájený česnek a chilli papričku. Necháme ještě 20 minut povařit. Nakonec dochutíme pepřem a solí.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.